Bacsa Janka Töpszli művek logó

facebook: https://www.facebook.com/topszlimuvek/
e-mail: topszlimuvek@gmail.com
telefon: +36301777967

TÖPSZLI MŰVEK

Bacsa Janka vagyok, festő, grafikus, valamint a Töpszli Művek alapítója és alkotója.

Mindig is érdeklődtem a művészetek iránt így középiskolai tanulmányaimat keramikusként kezdtem meg. Itt elmélyíthettem a rajzoláshoz és festéshez szükséges készségeket és több művészeti ágazattal ismerkedhettem meg. Most grafikusként folytatom tanulmányaimat. Több mint tíz éve foglalkozom tehát képzőművészettel, amiért hálás vagyok hiszen a hobbim a szenvedélyemmé és munkámmá vált.

A középiskola után kicsit több mint egy évet töltöttem el Olaszországban. Itt rengeteg új élményt szereztem, amik ihletté formálódtak a későbbiekben. Múzeumi látogatásaim során, vagy csak az utcán sétálva közelről láthattam a művészet jelenlétét a mindennapokban. Az itt töltött egy év során egy kisfiúra vigyáztam. Minden napunkat együtt töltöttük és a sok kistestvérem mellett ő az egyik fő oka annak, hogy festményeimet elsősorban gyerekeknek szánom. Minden nap megtapasztaltam a gyerekek feltétel nélküli szeretetét és rajongását a legapróbb dolgokért. Nekik örömet szerezni egyszerű és csodálatos.

Igyekszem továbbra is képezni magam és minél több területen alkotni nekik, akár további festményekről, akár illusztrációról legyen szó.