facebook: https://www.facebook.com/brm.wrkshp
instagram: @brm.wrkshp
email: brm.wrkshp@gmail.com
tel.: +36703303219

BRIMO WORKSHOP

Brimo Widad vagyok, SZTE-s hallgató és lelkes alkotó. Mielőtt azt hinnétek, hogy a „Widad” a művésznevem vagy egy ősmagyar név, segítek kibogozni a szálakat: apai ágon szíriainak születtem. Az ÁJTK-n a nemzetközi tanulmányok mesterét végzem angol nyelven, és már a képalkotás szak első évén is sikeresen túljutottam. Na de jogosan gondolhatjátok, hogy „Jogi kar meg művészet? Mint Makó Jeruzsálemtől!” Ez valóban így van, de valamiért mindkettő nagyon érdekel.

Szárnypróbálgatás

Nem sok ideje foglalkozom komolyabban képalkotással, életem legnagyobb részében hobbiként volt jelen. A kísérletezgetés híve vagyok, így a munkáim többféle technikával és stílusban készültek, vannak elvont és kevésbé elvont darabok. Ezek mellett indítottam a „Brimo Workshop” insta oldalamat, ahol kézműves termékeket árulok.

Örömmel tölt el az az idő, amit alkotásra fordíthatok, és célom, hogy az emberek hétköznapjaiba egy kis művészetet, kreativitást, egyediséget csempésszek. Remek lehetőséget kaptam a szárnyaim bontogatására ezzel a webshoppal, így remélem, hogy Ti is olyan szeretettel böngésztek a termékek között, mint amilyen szeretettel azok készültek.

Köszöntök hát minden kedves érdeklődőt!