Az agárúr csapata célul tűzte ki maga elé, hogy művészek számára megjelenési és kiállítási lehetőségeket biztosítson, népszerűsítse munkáikat az online térben, valamint a Szegedi Tudományegyetem szomszédságában található specialty kávézóban. Elsődlegesen olyan alkotásokat keresünk, amelyek jól mutatnak nyomtatásban és pólókon is, vagy kifejezetten pólókra készültek.

Jelen oldal sorra veszi az agárúr által kínált lehetőségeket, közli az együttműködéshez szükséges feltételeket, jutalékokat.

Alkotások pólókon

A művész engedélyt ad az agárúr számára, hogy a digitális formátumban elérhető saját alkotásait DTG technológiával készített pólókon (igény szerint más ruhadarabokon pl. ing, babaruha, maszk, vászontáska) a kávézóban és egy erre a célra létrehozásra kerülő webáruházban reklámozza és értékesítse. 

Miért DTG?

A DTG (direct-to-garment) nyomtatók – akár a hagyományos tintasugaras gépek – köztes médium (pl. transzferpapír) segítsége, klisékészítés, valamint színmegkötés nélkül, közvetlenül a ruhadarabokra nyomtatják az előkészített képeket. A technológia lehetővé teszi, hogy a segítségeddel korlátlan variációban tudjunk termékeket kínálni az ügyfeleinknek.

Minőségpolitika

A nyomtatáshoz használt minőségi pólók alapanyaga 100% pamut, Single-Jersey. Férfi, női, unisex szabásban XS-5XL, gyermek pólók esetében 110 cm/4 évestől 158 cm/12 éves méretekben, több mint 30 féle színben, és többféle fazonban érhetőek el. A felhasznált pólók származási helye az EU.

Jutalék

A pólók ajánlott eladási árát saját piackutatásunk alapján 4000 Ft-ban határoztuk meg. Ez az ár tartalmazza a nyomtatandó póló beszerzési árát, a felhasznált tinta költségét, valamint az agárúr és a művész jutalékát.

Minden, a javasolt eladási áron értékesített póló után az alkotó 1000 Ft jutalékban részesül, amelyet havi rendszerességgel, átutalás formájában kap kézhez. Pólótól eltérő ruhaneműk esetében a jutalék értéke egy későbbi egyeztetés során kerül meghatározásra.

A jutalék összege növekedhet, amennyiben a művész magasabb eladási árat szab meg. Ha nem történik értékesítés, a művészt semmiféle jutalék nem illeti meg.

Saját oldal az agárúr webáruházában

A művész munkái számára a webáruházban egy önálló oldalt is biztosítunk, amelyre a következő tartalmak kerülhetnek feltöltésre:

 • A művész neve
 • Bemutatkozás, saját oldalra, social mediára, galériá(k)ra mutató linkek
 • A művész munkáival ellátott pólótervek listája: az egyes termékekhez tartozó oldalon az alkotások bemutatása is megjelenhet
 • A digitális munkákból készített reprintek listája, amennyiben készülnek

Az oldalt a webshop adminisztrátora tartja karban.

Csak azok a pólótervek kerülnek fel a webáruházba, amelyeket a művész és az agárúr csapata közösen és előzetesen jóváhagyott.

Hasznos tudnivalók

A kiválogatott alkotások és a bemutatkozó anyagok, termékleírások számára egy dedikált Google Drive mappát hozunk létre a művész számára. Az alkotó teljes adminisztrátori joggal rendelkezik a mappa mindenkori tartalma felett.

Az alkotásokat az alábbi meghatározások szerint kérjük feltölteni:

 • (transzparens hátterű) PNG, JPG, vagy PDF
 • CMYK
 • 300 dpi felbontás
 • A maximális nyomtatható méret: 28×40 cm

Nyomtatott alkotások kiállítási célra

A Szeged, Vitéz utca 20 szám alatti specialty kávézóban lehetőséget biztosítunk, hogy az alkotó munkái időszakos tárlat keretében kiállításra kerüljenek. A célközönségünket alkotó szegedi egyetemi hallgatóság igényeit figyelembe véve elsősorban reprintek értékesítésében tudunk a segítségedre lenni.

A művész engedélyt ad az agárúr számára, hogy a művész saját költségén kinyomtatott reprinteket reklámozza, kiállítsa, valamint a helyszínen és online értékesítse. A reprintek lehetnek számozottak, dedikáltak.

A képeket szabványos méretű keretekben tudjuk falra helyezni, emiatt kérünk, hogy a reprintek legalább A4-es, legfeljebb A2-es méretben kerüljenek kinyomtatásra és elküldésre.

A reprintek árát a művész határozza meg. Az eladások után agárúr 25% jutalékban részesül. Az alkotó a reprintek értékesítéséért járó összeget havi rendszerességgel, átutalás formájában kapja kézhez.

Letölthető dokumentumok (feltöltés alatt)

 • agárúr bemutatkozó anyag (PDF, magyar)
 • agárúr introduction (PDF, english)
 • Partneri szerződés (PDF, magyar)
 • Partner contract (PDF, english)

Elérhetőségeink

Cím: 6722 Szeged, Vitéz utca 20.
Email: agarmuhely@gmail.com

Üzenj nekünk a Facebookon is!